
Šalša od manga i korijandera
Sastojci
- 600 g Aviko Grip ’n Dip
- 1 zreli mango
- 125 g cherry rajčica
- ½ manje glavice crvenog luka
- ¼ crvene paprike
- 1 režanj češnjaka
- 3 grančice korijandera
- 2 žlice soka limete
- štapni mikser sa sjeckalicom
Proizvodi
Način pripreme
- Mango ogulite i uklonite košticu pa ga narežite na grube komade.
- Rajčice prerežite na pola. Iz crvene paprike izvadite sjemenke. Luk, češnjak i papriku grubo nasjeckajte.
- Svo povrće zajedno s mangom stavite u sjeckalicu.
- Dodajte grančice korijandra pa sve sameljite u, po želji, grublju ili finiju šalšu.
- Šalšu začinite sokom limete i solju pa je prebacite u zdjelicu.
- Krumpiriće pripremite prema uputama na pakiranju te ih poslužite uz šalšu.