
Share The Fun
Sve je počelo s tapasom – malim zalogajima koji se poslužuju pojedinačno ili u setovima – i postalo velik trend širom svijeta! Milenijalci su sada jedna od vodećih generacija koju treba uzeti u obzir kao goste ukoliko vodite HoReCa poslovanje. Oni jedu vani češće nego bilo koja prethodna generacija – i vole dijeliti. Dijeljenje zalogaja s velikih pladnjeva dok se opuštaju nakon napornog dana i provode vrijeme s prijateljima uz piće ili čašu vina ispunjava veliku potrebu za druženjem (društveni aspekt objedovanja vani je ključan – zadovoljenje gladi nije primarni cilj).
Setovi zalogajčića mogu se nazivati tapas, degustacijski meni ili predjelo; terminologija nije važna - ono što jest važno je topla atmosfera bara ili restorana u kojem ljudi provode vrijeme s prijateljima i isprobavaju nove uzbudljive kulinarske okuse.
Predjela donose mnoge prednosti za HoReCa sektor – na tanjuru izgledaju privlačno, vrlo su profitabilna i mogu privući grupe gostiju. Tapas večeri su atraktivna opcija za pridobivanje novih gostiju, ali i za obradovati stalne posjetitelje. Događaji kušanja hrane jačaju osjećaj zajedništva i lojalnosti među posjetiteljima restorana koji vole dijeliti ukusna jela i poticati razgovore u opuštenoj atmosferi. Share The Fun – kako i samo ime kaže, radi se o dijeljenju radosti i dobre hrane!
Pogledajte recepte savršene za dijeljenje












