loaded_fries_wavy_punta_de_lobo_recepti aviko wavy blends

Loaded Fries Wavy Punta de Lobo

Hrskavi pomfrit s ukusnim bolonjez umakom, preliven majonezom s bosiljkom i ribanim parmezanom za užitak inspiriran talijanskom kuhinjom koji će sigurno oduševiti svako nepce.

Sastojci (po porciji)

loaded_fries_wavy_punta_de_lobo_recepti aviko wavy blends

Metoda

  1. Pripremite pomfrit prema uputama na pakiranju. Zagrijte bolonjez umak.
  2. U međuvremenu, pomoću ručnog blendera, zgnječite  majonez s listovima bosiljka. Sačuvajte nekoliko listova za ukras.
  3. Stavite pomfrit u zdjelu ili na dasku. Dodajte bolonjez umak na vrh pomfrita.
  4. Stavite točkicu majoneze s bosiljkom na vrh i ukrasite parmezanom i preostalim listovima bosiljka.
     

Savjet: Preferirate bez mesa? Odaberite bolonjez umak s vegetarijanskim mljevenim mesom ili lećom.