
Loaded Fries Wavy Punta de Lobo
Hrskavi pomfrit s ukusnim bolonjez umakom, preliven majonezom s bosiljkom i ribanim parmezanom za užitak inspiriran talijanskom kuhinjom koji će sigurno oduševiti svako nepce.
Sastojci (po porciji)
- 250 g Cheezz Onion Style Wavy pomfrit
- 3 žlice bolonjez umaka s mljevenim mesom (govedina)
- 2 žlice majoneza
- 2 grančice bosiljka
- 2 žlice ribanog parmezana

Metoda
- Pripremite pomfrit prema uputama na pakiranju. Zagrijte bolonjez umak.
- U međuvremenu, pomoću ručnog blendera, zgnječite majonez s listovima bosiljka. Sačuvajte nekoliko listova za ukras.
- Stavite pomfrit u zdjelu ili na dasku. Dodajte bolonjez umak na vrh pomfrita.
- Stavite točkicu majoneze s bosiljkom na vrh i ukrasite parmezanom i preostalim listovima bosiljka.
Savjet: Preferirate bez mesa? Odaberite bolonjez umak s vegetarijanskim mljevenim mesom ili lećom.