super_crunch_na_talijanski

Super Crunch na talijanski način

Sastojci

Broj porcija: 4

  • 1 pakiranje Aviko Super Crunch 9,5 mm
  • 100g ribanog parmezana
  • 4 žlice majoneze s bosiljkom (kupljene u trgovini ili domaće)
  • listići svježeg bosiljka (za dekoraciju)
super_crunch_na_talijanski

Način pripreme

1. Pripremite krumpiriće:

  1. Zagrijte pećnicu ili fritezu na vrući zrak i pripremite Aviko Super Crunch Fries prema uputama na pakiranju.
  2. Pecite krumpiriće dok ne porumene i postanu hrskavi. Kako biste postigli maksimalnu hrskavost, pobrinite se da krumpirići budu ravnomjerno raspoređeni.

 

2. Servirajte jelo:

  1. Hrskave krumpiriće rasporedite na pladanj za posluživanje ili na pojedinačne tanjure.
  2. Dok su još vrući obilno ih posipajte ribanim parmezanom kako bi se lagano rastopio.

 

3. Dekorirajte i poslužite:

  1. Majonezu s bosiljkom poslužite sa strane ili preko krumpirića.
  2. Za dašak boje i dodatnu aromu ukrasite listićima bosiljka.

 

Prijedlog za serviranje:

Poslužite odmah kao gurmanski međuobrok, prilog ili predjelo. Elegantno sljubite ovo jelo s laganim bijelim vinom ili osvježavajućom mineralnom vodom s limunom.

Uživajte u savršenoj ravnoteži hrskavih krumpirića, bogatog parmezana i mirisnog bosiljka!

aviko_super_hrskavi_pomfrit_od_9,5_mm_jelo