
Super Crunch na talijanski način
Sastojci
Broj porcija: 4
- 1 pakiranje Aviko Super Crunch 9,5 mm
- 100g ribanog parmezana
- 4 žlice majoneze s bosiljkom (kupljene u trgovini ili domaće)
- listići svježeg bosiljka (za dekoraciju)

Način pripreme
1. Pripremite krumpiriće:
- Zagrijte pećnicu ili fritezu na vrući zrak i pripremite Aviko Super Crunch Fries prema uputama na pakiranju.
- Pecite krumpiriće dok ne porumene i postanu hrskavi. Kako biste postigli maksimalnu hrskavost, pobrinite se da krumpirići budu ravnomjerno raspoređeni.
2. Servirajte jelo:
- Hrskave krumpiriće rasporedite na pladanj za posluživanje ili na pojedinačne tanjure.
- Dok su još vrući obilno ih posipajte ribanim parmezanom kako bi se lagano rastopio.
3. Dekorirajte i poslužite:
- Majonezu s bosiljkom poslužite sa strane ili preko krumpirića.
- Za dašak boje i dodatnu aromu ukrasite listićima bosiljka.
Prijedlog za serviranje:
Poslužite odmah kao gurmanski međuobrok, prilog ili predjelo. Elegantno sljubite ovo jelo s laganim bijelim vinom ili osvježavajućom mineralnom vodom s limunom.
Uživajte u savršenoj ravnoteži hrskavih krumpirića, bogatog parmezana i mirisnog bosiljka!